Δευτέρα, Μαρτίου 09, 2015

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ AΠΑΝΤΑΧΟΥ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΙΩΝ
‘’Ο ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ’’
ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ 5  ΑΘΗΝΑ
Τ.Κ. 10431                                    
                              ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Α. Θα θέλαμε να εκφράσουμε δημόσια και για άλλη μια φορά τις ευχαριστίες μας στα παρακάτω μέσα μαζικής ενημέρωσης και επικοινωνίας του Νομού μας καθώς και στους εργαζόμενους σε αυτά έγκριτους δημοσιογράφους  για την αμέριστη συμπαράσταση τους στην προβολή της προσπάθειας μας είτε ως Σύλλογος Κωνσταντιναίων είτε ως μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Συλλόγων Χωριών του Δήμου Οιχαλίας & της Ομοσπονδίας Συλλόγων-Συνδέσμων Τριφυλίας στην προσπάθεια μας για την αποτροπή εγκατάστασης σκουπιδοεργοστασίου-καρκινοχωματερής στη θέση <<Όνι>> της Καλλιρρόης.
Η κάλυψη και η προβολή του προβλήματος έγινε με διαφόρους τρόπους όπως με την καταχώρηση ανακοινώσεων, δελτίων τύπου και εγγράφων καθώς και με τη δυνατότητα έκφρασης των θέσεων και απόψεων μας μέσω συνεντεύξεων είτε ως μελών του Συλλόγου μας είτε ως  μελών του συντονιστικού οργάνου των Συλλόγων της περιοχής μας ).
Συγκεκριμένα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:
-Το τηλεοπτικό κανάλι ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ και
-Τις εφημερίδες ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΘΑΡΡΟΣ
Επιπρόσθετα και ειδικότερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τους δημοσιογράφους :
-Τις κυρίες Γεωργία Αναγνωστοπούλου και Κέλυ Δημητρούλια και
-Τους κυρίους Γιάννη Συνάπη και Χάρη Χαραλαμπόπουλο
οι οποίοι όλο αυτό το χρονικό διάστημα κάλυψαν με ρεπορτάζ και την καταχώρηση πληροφοριών, στοιχείων και εγγράφων για το συγκεκριμένο πρόβλημα και επιπρόσθετα κράτησαν και εξακολουθούν να κρατούν <<ζωντανό>> και επίκαιρο το πρόβλημα που δημιουργείται από την προτεινόμενη εγκατάσταση σκουπιδοεργοστασίου-καρκινοχωματερής στη θέση <<Όνι>> της Καλλιρρόης. 
Β. Θα θέλαμε επίσης να εκφράσουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας στον έγκριτο δημοσιογράφο Αργύρη Δεμερτζή ο οποίος είτε ως δημοσιογράφος της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ,είτε ως συνεργαζόμενος δημοσιογράφος με την ERT ΟPEN μας έδωσε την δυνατότητα προβολής των θέσεων και των απόψεών μας πάνω στο συγκεκριμένο και γνωστό πρόβλημα που απασχολεί ολόκληρη την τοπική κοινωνία της Άνω Μεσσηνίας. 
Όλους τους προαναφερθέντες τους ευχαριστούμε και τους θεωρούμε αρωγούς στην κοινή μας προσπάθεια για την αποτροπή του σκουπιδοεργοστασίου στη θέση <,Όνι>> της Καλλιρρόης.
                           Για το Διοικητικό  Συμβούλιο 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Δ.ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ                                        Κ.ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ 
ΤΗΛ:6977570947                                         ΤΗΛ:6976373353                                                 
                                                     

Όλο 





         


Δεν υπάρχουν σχόλια: