Κυριακή, Ιουνίου 07, 2015

«Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΙΘΑΚΗΣ» ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΛΟΥΜΠΡΟΥΚΟΥ

Ο Θάνος Λουμπρούκος γιος του συγχωριανού μας Φάνη Λουμπρούκου
σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Σήμερα εργάζεται ως σύμβουλος ανθρώπινου δυναμικού στην Αθήνα και ασχολείται ερασιτεχνικά με τη στιχουργική και τη δημοσιογραφία. Ποιήματά του δημοσιεύτηκαν κατά καιρούς στο περιοδικό Εντευκτήριο. Το 2007 κυκλοφόρησε σε ιδιωτική έκδοση τη συλλογή ποιημάτων «λιτοί + δεμένοι». «Η εκδίκηση της Ιθάκης» είναι το πρώτο του βιβλίο και η αφορμή για την συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Γιάννη Νενέ την οποία και μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα ATHENS voice.gr.
«Η εκδίκηση της Ιθάκης» κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Εντευκτήριο (Θεσσαλονίκη).
Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Ιουνίου και ώρα 20.00 στο Θέατρο 104 (Ευμολπιδών 42, στάση μετρό Κεραμεικός).
Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Γιώργος Κορδομενίδης, διευθυντής και εκδότης του Εντευκτηρίου, καθώς και ο συγγραφέας Νίκος Καραγεώργος. Ποιήματα θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Ιωάννα Αγγελίδη, Δημήτρης Παπαδάτος και Μαρία Καμακάρη, ενώ ανέκδοτα τραγούδια σε στίχους του ποιητή και μουσική του Γιώργου Κυριάκου θα ερμηνεύσει ο Χαράλαμπος Παπανικολάου. Στην κιθάρα θα είναι ο Άγγελος Κατσέλης.
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Μπράβο Θάνο
Σου  ευχόμαστε από καρδιάς
-         καλή επιτυχία στην κυκλοφορία του εκδοθέντος βιβλίου σου και

-         καλές εμπνεύσεις και συνέχεια στη καλλιτεχνική σου πορεία

Δεν υπάρχουν σχόλια: