Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 26, 2014

Καμπανάκι Νίκα για το κόστος των σκουπιδιών

Συναδέλφους του δημάρχους "έδειξε" χθες ο δήμαρχος Καλαμάτας - πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, για τη στάση τους στο θέμα των σκουπιδιών, προκειμένου να πάρουν κάποιο έργο από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Τους επέκρινε πως «δεν είχαν τα κότσια να στηρίζουν και αυτοί (όπως έκανε ο ίδιος) δημόσια τις ομόφωνες αποφάσεις της ΠΕΔ για τα απορρίμματα, προσδοκώντας να πάρουν κάποιο εργάκι» Ο κ. Νίκας προκάλεσε συναδέλφους του να τοποθετηθούν για το μείζον ζήτημα των σκουπιδιών, «διότι γρήγορα θα έρθει η μέρα, όπου θα κληθούν οι δημότες να πληρώνουν απίθανα χρήματα για τη διαχείριση των απορριμμάτων» κι έστειλε μήνυμα στην Περιφέρεια πως εμμένει στις ομόφωνες αποφάσεις της ΠΕΔ για τα σκουπίδια. 

Μήνυμα ισχυρό έστειλε και σε συναδέλφους του που φαίνεται να έχουν μοιράσει τα οφίτσια σε ΠΕΔ και ΦοΔΣΑ, ότι ο Δήμος Καλαμάτας θα εκπροσωπηθεί και στα δύο όργανα, ενώ τόνισε πως όποιος αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο σ’ αυτά, «πρέπει να είναι αποφασισμένος και να συγκρουστεί με τον περιφερειάρχη, με την κυβέρνηση».
ΠΗΓΗ:Η έντυπη έκδοση της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ-Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: