Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 29, 2014

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥΛΟΚΕΦΑΛΟ

Στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Σαββατοκύριακου (27-28 Σεπτεμβρίου 2014) και συγκεκριμένα στη σελίδα 48 δημοσιεύτηκε ανοικτή επιστολή του μπάρμπα Γιάννη Αλεξόπουλου- κατοίκου της Καλλιρρόης-προς τον πρώην πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου  Γιώργο Πουλοκέφαλο με αφορμή δηλώσεις που είχε κάνει ο προαναφερθείς-πρόσφατα- στην παραπάνω εφημερίδα.
Τον μπάρμπα Γιάννη Αλεξόπουλο τον γνωρίσαμε μέσα από τους αγώνες του για την αποτροπή του εγκλήματος που πάνε να κάνουν στην περιοχή μας με την προτεινόμενη εγκατάσταση σκουπιδοεργοστασίου-καρκινοχωματερής στην Καλλιρρόη.
Συμμετείχε και συμμετέχει ενεργά σε κάθε κοινή προσπάθεια που γίνεται για την επίτευξη του παραπάνω σκοπού. Επιπρόσθετα με ατομικές προσπάθειες (αποστολή επιστολών και προσωπικές επισκέψεις σε αρμόδιους παράγοντες και πολιτικά πρόσωπα ) αγωνίζεται για την ευόδωση του κοινού μας στόχου που είναι αποτροπή της εγκατάστασης του σκουπιδοεργοστασίου στην περιοχή μας.Του ευχόμαστε να είναι γερός και να εξακολουθεί να αγωνίζεται με το ίδιο πάθος και πιστεύουμε ότι με τέτοιους αγωνιστές ευελπιστούμε ότι θα έχουμε θετικά αποτελέσματα στην κοινή προσπάθεια που κάνουμε για την επίλυση του προβλήματος που πάνε να μας δημιουργήσουν.
 Παρακάτω καταχωρούμε(σκακαρισμένη) την ανοικτή επιστολή του Γιάννη Αλεξόπουλου όπως αυτή δημοσιεύτηκε στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.  


Y.Γ.Η καταχώρηση της παραπάνω ανοικτής επιστολής γίνεται γιατί αυτή αφορά και αναφέρεται σε πραγματικά γεγονότα και περιστατικά που σχετίζονται με το πρόβλημα που θα δημιουργηθεί από την πιθανή εγκατάσταση σκουπιδοεργοστασίου στην θέση <<Όνι>> της Καλλιρρόης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: