Τρίτη, Οκτωβρίου 15, 2013

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟΥ 14.10.13

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλείου στην Τρίπολη παρευρέθηκαν ο Σύλλογος των Απανταχού Κωνσταντιναίων, μέλη και φίλοι, κάτοικοι του χωριού μας, του χωριού της Καλλιρόης, όπως και των τριγύρω χωριών της περιοχής, που αφορά άμεσα το θέμα της κατασκευής του σκουπιδοεργοστασίου και δήλωσαν την αντίθεση τους.
Η συνεδρίαση κινήθηκε σε κλίμα ήρεμο, με κάποιες στιγμές έντασης, με τους κατοίκους και τους φορείς του τόπου να επιχειρηματολογούν και να εξηγούν για ποιο λόγο η κατασκευή αυτού του εργοστασίου δεν πρέπει να γίνει στην περιοχή.
Ο κ Τατούλης άκουσε με προσοχή αυτά που ειπώθηκαν και ο ίδιος ο κύριος Περιφερειάρχης δεσμεύτηκε πως μέσα στην εβδομάδα θα επισκευτεί την περιοχή που έχει γίνει η μελέτη για την κατασκευή του σκουπιδοεργοστασίου για να δεί ιδιοίς όμμασι όλα αυτά που εμείς του αναφέρουμε και βροντοφωνάζουμε.
Το θέμα έχει πάρει διαστάσεις και αναφέρεται στον τοπικό τύπο, την τηλεόραση και τον ιστιότοπο. Εφημερίδες όπως η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και το ΘΑΡΡΟΣ και τα τοπικά μας κανάλια BEST και ΝΕΤ έχουν ρεπορτάζ για την κατασκευή του σκουπιδοεργοστασίου, την ενταντίωση των κατοίκων σε αυτό και όλες τις εξελίξεις που αφορούν το θέμα. Υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα μας για συμπαράσταση σε αυτό τον αγώνα που γίνεται και που μας αφορά όλους!
Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί όταν ο κύριος Περιφερειάρχης βρεθεί στην Καλλιρόη. Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί για να του δείξουμε όλα αυτά για τα οποία επιχειρηματολογήσαμε στην συνεδρίαση. Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί για να δεί πως είμαστε πολλοί, είμαστε ενωμένοι και θα αγωνιστούμε για τον τόπο μας.
Είμαστε σε επιφυλακή και συνεχίζουμε τον αγώνα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: