Κυριακή, Αυγούστου 16, 2015

ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ, ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ!!!!!!!

Το πιο ξεκάθαρο μήνυμα πήραν ο Δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Οιχαλίας κατά την συνεδρίαση της προηγούμενης Πέμπτης 13/8/2015 στο δημοτικό κατάστημα του Δήμου.
Το μήνυμα που δόθηκε από τους παρευρεθέντες κατοίκους της Καλλιρρόης και των όμορων χωριών ήταν ότι σε καμία περίπτωση δεν αποδέχονται την δημιουργία οποιασδήποτε μορφής σκουπιδοεγκατάσταση στην συγκεκριμένη περιοχή.
Η μη αποδοχή του συγκεκριμένου χώρου λόγω ακαταλληλότητας του, στηρίζεται καθαρά σε επιστημονικά κριτήρια όπως αυτά προκύπτουν από  τις  μελέτες  που συνέταξαν οι ακριβοπληρωμένοι επιστημονικοί συνεργάτες του Δήμου Οιχαλίας και επιπρόσθετα από τα διαθέσιμα επίσημα στοιχεία.
Μέσα σε ένα κλίμα έντασης και συνεχών αντεγκλήσεων ο Δήμαρχος κάνοντας στροφή 180 μοιρών σε σχέση με την τοποθέτησή του στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο αναδιπλώθηκε και στην τοποθέτησή του διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να δημιουργηθεί κανενός είδους σκουπιδοεγκατάσταση στην παραπάνω περιοχή.
Όμως εμείς επειδή έχουν……. δει πολλά τα μάτια μας εκτός των άλλων  και από την μεταστροφή μερικών δημοτικών συμβούλων πάνω στο συγκεκριμένο πρόβλημα ΕΠΑΓΡΥΠΝΟΥΜΕ .
Πάγια θέση μας είναι ότι η επιλογή του χώρου για την δημιουργία τέτοιου είδους εγκαταστάσεων πρέπει να γίνεται βάσει επιστημονικών και κοινωνικών κριτήριων.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: