Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2015

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑΝΓΚΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Με τη μουσικοχορευτική εκδήλωση «Tango Acropolis» το Μουσείο Ακρόπολης υποδέχεται τη φετινή Αυγουστιάτικη Πανσέληνο (Σάββατο 29 Αυγούστου). Συγκεκριμένα, από τις 8:30 μ.μ. ως τις 11:30 μ.μ. ο προαύλιος χώρος του Μουσείου θα μετατραπεί σε μια μεγάλη πίστα, που θα υποδεχθεί τους λάτρεις της μουσικής και του χορού.
Όπως πληροφορεί το μουσείο, διεθνώς αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν χορογραφίες tango και στη συνέχεια το κοινό θα έχει την ευκαιρία να χορέψει με μουσική από την ορχήστρα του γνωστού και αγαπημένου συνθέτη Μάριου Στρόφαλη. Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Αργεντινής σε συνεργασία με το Μουσείο Ακρόπολης και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Επιπλέον, την ημέρα αυτή το Μουσείο θα παραμείνει ανοιχτό από τις 8 το πρωί ως τα μεσάνυχτα (η είσοδος στο Μουσείο θα είναι ελεύθερη από τις 8 το βράδυ), δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να περιηγηθούν τους χώρους της μόνιμης έκθεσης αλλά και την περιοδική έκθεση «Σαμοθράκη - Τα Μυστήρια των Μεγάλων Θεών». Τις ίδιες ώρες θα λειτουργεί και το εστιατόριό του (τηλεφωνικές κρατήσεις στο 210 9000915).
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Γράφτηκε από την  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2015 19:13
Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/ellada-kosmos/item/72703-akropoli-tango-fullmoon


Δεν υπάρχουν σχόλια: