Τετάρτη, Δεκεμβρίου 03, 2014

θΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΧΙΛΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΣΠΟΥΠΙΔΟΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ -ΚΑΡΚΙΝΟΧΩΜΑΤΕΡΗ; ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ "ΞΑΣΤΕΡΙ" ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ <,ΟΝΙ>> ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΡΡΟΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ


Θαυμάστε στις παραπάνω φωτογραφίες το εσωτερικό του υπό εξερεύνηση σπηλαίου "ΞΑΣΤΕΡΙ". Θαυμάστε  το  δημιούργημα της φύσης!!!!!!!
Οι φωτογραφίες λήφθηκαν από τον Πρόεδρο και τα μέλη της Ελληνικής Σπηλαιολογικής Εταιρείας του Τμήματος Μεσσηνίας, τους οποίους και ευχαριστούμε δημόσια και ονομαστικά για αυτή την μεγάλη τους  ανακάλυψη.
Συγκεκριμένα η επιστημονική ομάδα που πραγματοποίησε την σημαντική αυτή ανακάλυψη αποτελείται από τους ;
-Βασίλη Παπαδογιωργάκη, Ανάργυρο Βλάχο,Φώτη Μπίτσικα  και Γεωργία Λαμπροπούλου  
Η εξερεύνηση των σπηλαίων θα συνεχισθεί τις επόμενες μέρες με τη συμμετοχή και άλλων κρατικών υπηρεσιών μετά το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού.
Θα θέλαμε δημόσια να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους παρακάτω Καλλιρροίτες που με τις προσπάθειές τους βοήθησαν σε αυτή την σημαντική για τον τόπο μας ανακάλυψη
1.Τον εμπνευστή και πρωτεργάτη της κίνησης Μίμη Γκότση
2.Τους βασικούς συμπαραστάτες και αρωγούς σε αυτή την προσπάθεια
-Φώτη Γιαννόπουλο
-Τούλα και Γιώργο Γιαννόπουλο και
-Χρήστο Κυριακόπουλο
Νάσαστε όλοι καλά και όλοι εμείς οι συντοπίτες σας είμαστε μαζί σας στην κοινή μας προσπάθεια για την αποτροπή της κατασκευής σπουπιδοεργοστασίου-καρκινοχωματερής στην Θέση << Όνι>> της Καλλιρρόης.
Επισημαίνουμε ότι τα δυο υπό εξερεύνηση σπήλαια βρίσκονται πλησίον και έγγιστα της προτεινομένης για την κατασκευή του σκουπιδοεργοστασίου έκτασης.Δεν υπάρχουν σχόλια: