Κυριακή, Μαρτίου 09, 2014

ΠΗΓΕΣ ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ:ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!

   Δημοσιεύουμε βίντεο ντοκουμέντο το οποίο έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο και το οποίο μας δόθηκε από κατοίκους του δημοτικού διαμερίσματος Καλλιρρόης με θέμα τις << πηγές της Καλλιρρόης>>.
   Το βίντεο έχει γυρισθεί πρόσφατα και το στείλαμε στην αρμόδια υπηρεσία (ΕΥΠΕ του ΥΠΕΚΑ) με κοινοποίηση στον πρωθυπουργό, τον υπουργό ΥΠΕΚΑ, τους βουλευτές του νομού μας κ.λ.π. για να το συνεκτιμήσουν μαζί με τα άλλα στοιχεία τα οποία έχουν ήδη κατατεθεί (μελέτες, υπομνήματα κ.λ.π) και ευρίσκονται στη διάθεσή τους, για να το λάβουν και αυτό υπόψη τους στην έκδοση ορθής απόφασης επί της κατατεθείσας ΜΠΕ η οποία αφορά την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων της Πελοποννήσου. Το βίντεο-ντοκουμέντο αφορά το υδρολογικό- υδρογεωλογικό κομμάτι της μελέτης περιβαλλοντολογικών επιπτώσεων που έχει κατατεθεί από την προσωρινή ανάδοχο εταιρεία ΤΕΡΝΑ και αποτελεί απάντηση στους ισχυρισμούς της εταιρείας περί καταλληλότητας της θέσης ΜΕΑΧΥΤΥ 2.1 ΤΗΣ 2ης  ΥΠΟΕΝΟΤΗΤΑΣ (ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΛΛΙΡΡΟΗ) –ως λύση για την κατασκευή των έργων της 2ηςΥποενότητας του έργου <<Ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων περιφέρειας Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ>>  .
   Το περιεχόμενο του ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟΥ πιστεύουμε ότι συνηγορεί στο ακριβώς αντίθετο δηλαδή στην ακαταλληλότητα της προτεινόμενης από την προσωρινή ανάδοχο εταιρεία θέσης.

 Πατήστε στο "ΠΗΓΕΣ ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ" παρακάτω που είναι σε γκρί χρώμα γραμματοσειράς και δείτε το σχετικό βίντεο.

ΠΗΓΕΣ ΚΑΛΛΙΡΡΟΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: