Σάββατο, Μαρτίου 08, 2014

ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ

-Αν νομίζουν κάποιοι ότι το πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων της Πελοποννήσου  τελείωσε με τον τρόπο που αυτό μεθοδεύεται <<πλανώνται πλάνην οικτράν>>.
-Βιάσθηκαν κάποιοι μετά την απόφαση του ΚΑΣ της 4ης Μαρτίου 2014 να δηλώσουν ότι «μετά και από αυτή την απόφαση αναμένουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα την έκδοση της Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων από το ΥΠΕΚΑ, ώστε μέχρι το τέλος του Μαρτίου να υπογραφεί η σύμβαση με τον ανάδοχο και στις αρχές του Απριλίου να ξεκινήσει η κατασκευή του έργου».
-Συνεχίζουν κάποιοι όχι μόνο να αγνοούν αλλά το χειρότερο να προκαλούν την τοπική κοινωνία με τις δηλώσεις τους.

-Βιάζονται κάποιοι και στην βιασύνη τους επάνω κάνουν ατοπήματα. Και ένα βασικό ατόπημα είναι η προαναγγελία αποφάσεων αρμοδίων υπηρεσιών.
-Η τοπική κοινωνία παραμένει ανυποχώρητη και σταθερή στις απόψεις της όσον αφορά την κατασκευή σκουπιδοεργοστασίου πλησίον της Καλλιρρόης και ενωμένη θα συνεχίσει τον αγώνα προκειμένου να αποτρέψει την κατασκευή του όχι μόνο στην προτεινόμενη από την ΤΕΡΝΑ θέση <<Όνι>> της Καλλιρρόης αλλά σε κανένα σημείο που να βρίσκεται πλησίον κατοικημένου χωριού της περιοχής της Άνω Μεσσηνίας.
-Η τοπική κοινωνία θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο για να αποτρέψει την κατασκευή του σκουπιδοεργοστασίου γιατί σε περίπτωση που αυτό γίνει θα αποτελέσει την ταφόπλακα της υγείας και της οικονομίας  των κατοίκων ολόκληρης της περιοχής της Άνω Μεσσηνίας
 ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ:
ια να αποτρέψουμε την κατασκευή του εργοστασίου της υποβάθμισης του περιβάλλοντος και της ζωής μας

-Για να μη γίνει σκουπιδότοπος η Καλλιρρόη και γενικά όλη η περιοχή μας

-Για να διατηρήσουμε καθαρό τον αέρα και το νερό μας

-Για να προστατεύσουμε το περιβάλλον μας 

-Για να μην καταστραφούν η υγεία μας , η περιουσία μας και η ίδια μας η ζωή                             
-ΔΕΝ ΘΑ  ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΥΦΟΡΗΣ ΓΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ 

-ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: