Τετάρτη, Φεβρουαρίου 12, 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ 12ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014



Στα πλαίσια της ενημέρωσης και των ενεργειών που γίνονται από την τοπική κοινωνία(επιστήμονες ,Συλλόγους ,αυτοδικοιητικούς παράγοντες και απλούς πολίτες ) όσον αφορά τις προσπάθειες για την αποτροπή του <<ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ>> που πρόκειται να γίνει σε περίπτωση  που κατασκευασθεί <<σκουπιδοεργοστάσιο>> στην Καλλιρρόη ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο πλησίον των πυκνοκατοικημένων χωριών της ΄Ανω Μεσσηνίας, ο Σύλλογός μας καταχωρεί σήμερα 12 Φεβρουαρίου 2014 :
1.Υπόμνημα-στα πλαίσια της διαβούλευσης-προς την Ε.Υ.Π.Ε. του Σωτήρη Παναγιωτόπουλου Περιφερειακού Συμβούλου Περιφέρειας Πελοποννήσου  
2.Κριτικές σκέψεις και μελέτη αξιολόγησης της κατατεθείσας ΜΠΕ από την εταιρεία ΤΕΡΝΑ , η οποία κατατέθηκε προς την Ε.Υ.Π.Ε. από τον περιβαντολλόγο Δρ. Αριστοτέλη Αλεξόπουλο.
3.Υπόμνημα το οποίο υπογράφουν εννιακόσιοι εξήντα τρεις(963) κάτοικοι της Άνω Μεσσηνίας το οποίο εστάλει ήδη στον πρωθυπουργό της χώρας κ.Σαμαρά ,τον υπουργό του ΥΠΕΚΑ κ.Μανιάτη και την Γραμματεία της Κυβέρνησης για περαιτέρω προώθηση.Με το κατατεθέν υπόμνημά τους οι υπογράφοντες πολίτες δηλώνουν την αντίθεσή τους στην κατασκευή<<σκουπιδοεργοστασίου>> στην Καλλιρρόη καθώς και σε οποιοδήποτε άλλο σημείο των πυκνοκατοικημένων χωριών της Άνω Μεσσηνίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: