Τετάρτη, Ιανουαρίου 13, 2016

ΑΚΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

1.Ο ΣΥΡΙΖΑ Πελοποννήσου κατά της σύμβασης με ΤΕΡΝΑ
Στην απόφαση της προχθεσινής ολομέλειας της Περιφερειακής Σύσκεψης Πελοποννήσου του Τμήματος Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ στην Τρίπολη, για τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, σημειώνεται χαρακτηριστικά: 
«Ομόφωνα ζητάμε: Στα πλαίσια του πρόσφατα εγκεκριμένου Εθνικού Σχεδιασμού Διαχείρισης Αποβλήτων (ΕΣΔΑ), να αναθεωρηθεί ο Περιφερειακός Σχεδιασμός Πελοποννήσου (ΠΕΣΔΑ) και να ολοκληρωθούν τα Τοπικά Σχέδια Διαχείρισης από τους δήμους. 
Να απορριφθεί η σύμβαση με την ΤΕΡΝΑ και πιστεύουμε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια ουσιαστικής βελτίωσής της. Είναι αντίθετη με τον ΕΣΔΑ για λόγους περιβαλλοντικούς, κοινωνικούς, θεσμικούς, οικονομικούς, ενώ επιβαρύνει δυσβάστακτα τα νοικοκυριά της περιοχής μας.
2.OI ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΘΙΓΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ είναι  κατά της σύμβασης με την ΤΕΡΝΑ και συμφωνούν με τις παραπάνω θέσεις
-ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΝΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΤΕ Τ΄ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΤΑ;;;;;;;;;;;;;;;
-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΡΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ME ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟΝ ΝΕΟΨΗΦΙΣΘΕΝΤΑ ΕΣΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ
–ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΠΡΑΞΗ
-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΛΜΗΣΤΕ



Δεν υπάρχουν σχόλια: