Τρίτη, Απριλίου 11, 2017

ΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ –ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥΣ!!!

















-Πιστεύουμε ότι ο μοναδικός τρόπος να επιλύσουμε τα  βασικά προβλήματα της κοινωνίας μας είναι να ενδιαφερθούμε πρώτα απ΄ όλους εμείς για την επίλυσή τους και αυτό επειδή κράτος και αυτοδιοίκηση είναι ανύπαρκτοι και δυστυχώς δεν βοηθάνε.
-Εμείς λοιπόν σήμερα –και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουμε –…..χώσαμε γούβες –πιστεύουμε να ξέρετε ποιες είναι οι γούβες. Τόσον ο Πάρεδρος του χωριού μας όσον και μείς έχουμε χτυπήσει κατ΄ επανάληψη πόρτες των ιθυνόντων της Δημοτικής μας αρχής, πόρτες  που δυστυχώς είναι μόνιμα κλειστές για την επίλυση των βασικών προβλημάτων της καθημερινότητας των λιγοστών κατοίκων του χωριού μας ένα εκ των οποίων είναι η συντήρηση του κεντρικού οδικού μας δικτύου .
-Λόγω της μη συντήρησης του οδικού δικτύου ,οι κεντρικοί δρόμοι του χωριού μας είχαν καταστεί επικίνδυνοι-για πεζούς και αυτοκίνητα- επειδή υπήρχε μεγάλη φθορά του οδοστρώματος σε πολλά σημεία .
-Σήμερα με την εθελοντική συμμετοχή συγχωριανών μας και την προσφορά της απαιτούμενης για την περίπτωση ποσότητας μπετόν από την επιχείρηση ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΦΟΥΡΣΗΣ-ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ & ΜΠΕΤΟΝ , προβήκαμε στις απαραίτητες ….προκαταρτικές εργασίες (σκάψιμο και καθαρισμό) και εν συνεχεία την αποκατάσταση του φθαρμένου οδοστρώματος σε όποια σημεία αυτό είχε καταστραφεί και ήταν επικίνδυνο.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την επιχείρηση του Αθανασίου Φούτση , η οποία για άλλη μια φορά συμμετείχε και σε αυτή την εθελοντική μας προσπάθεια την οποία και θα συνεχίσουμε για την επίλυση και άλλων βασικών προβλημάτων του χωριού μας !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: