Πέμπτη, Απριλίου 10, 2014

ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ , ΣΑΣ ....ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ

Kαταχωρήσεις που έγιναν σε τοπικές εφημερίδες και στο site ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΑΦΑΡΙ, σχετικά με την ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσαν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Δήμου Οιχαλίας και η Ομοσπονδία Συλλόγων- Συνδέσμων Τριφυλίας,η οποία πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Μελιγαλά, το Σάββατο 5-4-2014 και τις οποίες μπορέσαμε να <<μαζέψουμε >>τις παραθέτουμε χρονολογικά παρακάτω. 







 

 

 

Δευτέρα, 7 Απριλίου 2014

"Γιούχα" στην Οιχαλία σε Τατούλη - Νικολάκου...


"Βράζει" η περιοχή του Δήμου Οιχαλίας για την υπόθεση των σκουπιδιών στην Καλλιρρόη και οι κάτοικοι εμφανίζονται οργισμένοι με τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη και την αντιπεριφερειάρχη Ντίνα Νικολάκου. Οι οποίοι δέχθηκαν έντονες αποδοκιμασίες χθες στο Ραμοβούνι τόσο κατά...
την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους από τις εκδηλώσεις.


Ακόμη μεγαλύτερες όμως ήταν οι αποδοκιμασίες το Σάββατο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για τα σκουπίδια που οργάνωσαν σύλλογοι της περιοχής, από την οποία η κ. Νικολάκου φυγαδεύτηκε με τη βοήθεια της αστυνομίας όταν κινήθηκαν απειλητικά εναντίον της οι κάτοικοι. Το σύνολο των εισηγητών της εκδήλωσης κατέθεσε ότι τα στοιχεία που παρουσιάζει η Περιφέρεια για τη διαχείριση σκουπιδιών είναι ψευδή. Οι οργανωτές λόγω της προεκλογικής περιόδου επέτρεψαν να μιλήσει ο βουλευτής Θαν. Πετράκος, όχι όμως και οι υποψήφιοι για την Περιφέρεια και το Δήμο Οιχαλίας. Η κ. Νικολάκου που συνοδευόταν από το νέο αντιπεριφερειάρχη Γιάν. Αργυράκη άρχισε να διαμαρτύρεται και τότε κινήθηκαν απειλητικά εναντίον της οι παραβρισκόμενοι, ενώ αποδοκίμασαν και τον κ. Αργυράκη. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: