Σάββατο, Απριλίου 26, 2014

ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

 

     Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Το μεγάλο μετεκλογικό παιχνίδι στην Μεσσηνία όπως όλα δείχνουν θα « παιχθεί » στην Οιχαλία…


Η επένδυση του σκουπιδοεργοστασίου της ΤΕΡΝΑ που πέρασε στο περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου με την ….συνοδεία των ΜΑΤ , «αόρατες » οικονομικές δυνάμεις θέλουν πάση θυσία να προχωρήσει....
ΔΕΝ  «νοείται » για τις σκουπιδοεταιρείες  να προχωρήσουν στην εγκατάσταση του εργοστασίου  στην Καλλιρόη και να έχουν απέναντι τους εκτός από την τοπική κοινωνία και την  δημοτική αρχή που θα προκύψει από τις εκλογές του Μαΐου.

Ο αγώνας για την ματαίωση μιας  τέτοιας  προοπτικής έχει αρχίσει και προβλέπεται σκληρός και αδυσώπητος ,έως να φθάσουν οι πολίτες στην κάλπη.

Με κτυπήματα κάτω από την ζώνη , με παραπληροφόρηση από ελεγχόμενα ΜΜΕ με κάθε θεμιτό ή αθέμιτο μέσο θα προσπαθήσουν να βγάλουν από την μέση όσους από τους υποψηφίους δημάρχους έχουν πάρει δημόσια θέση  και «θίγονται »  περισσότερο  από την σκουπιδο-επένδυση προκειμένου να  επιτευχθεί ο σκοπός (ο οποίος αγιάζει και τα μέσα ) και στην δημαρχιακή καρέκλα να εγκατασταθεί για τα επόμενα  «κρίσιμα χρόνια » για το μέλλον της περιοχής, «φίλα προσκείμενος » δήμαρχος .

Στο χέρι και στην …ψήφο των δημοτών εναποτίθεται πλέον η ματαίωση μίας τέτοιας προοπτικής , που θα στειρώσει για τις επόμενες γενιές , τον δικό τους τόπο.
 
Β.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: