Τρίτη, Δεκεμβρίου 01, 2015

ΑΝΤΙ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι της περιοχής του Δήμου Οιχαλίας πενθούν από τον αιφνίδιο και άδικο χαμό του δημοσιογράφου Χάρη Χαραλαμπόπουλου
Ο Χάρης ήταν ένα από τα στηρίγματα μας στον τριετή αγώνα που κάνουμε στην προσπάθεια αποτροπής σκουπιδοεργοστασίου στη θέση <<Όνι>> της Καλλιρρόης
Τον Χάρη τον ζήσαμε μέσα από την προσπάθειά μας αυτή και είχαμε την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε και πέρα από τα δημοσιογραφικά του καθήκοντα.
Ο Χάρης είχε ευαισθησίες . Ήταν αρωγός και στήριζε δημοσιογραφικά κάθε προσπάθεια που αποσκοπούσε στην αντιμετώπιση κοινωνικών προβλημάτων. Τελευταία είχε πάρει πολύ σοβαρά τα προβλήματα που δημιουργούνται στους κατοίκους της περιοχής και στο περιβάλλον από  τη λειτουργία των πυρηνελουργείων της ΒΙΠΕ Μελιγαλά . Όπως μας είχε  πει στον άμεσο σχεδιασμό του ήταν η κάλυψη με εκτενέστατο  ρεπορτάζ του παραπάνω θέματος.
Όμως ο Χάρης έφυγε νωρίς και ξαφνικά και έτσι όλοι οι επαγγελματικοί σχεδιασμοί και τα ανθρώπινα όνειρά του έμειναν ανεκπλήρωτα.
Για όλους εμάς που αρχικά τον γνωρίσαμε μέσα από την δουλειά του και στη συνέχεια γνωρίσαμε και τον άνθρωπο Χάρη και όχι μόνο τον δημοσιογράφο Χάρη Χαραλαμπόπουλο ,ο αιφνίδιος θάνατός του μας συγκλόνισε και μας δημιούργησε ένα μεγάλο κενό .Ένα κενό περισσότερο ανθρώπινο και λιγότερο δημοσιογραφικό γιατί ο Χάρης πέρα από δημοσιογράφος  υπήρξε  και φίλος  μας .
Χάρη θα μας λείψεις .

Καλό σου ταξίδι φίλε

Δεν υπάρχουν σχόλια: