Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 14, 2015

ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ: Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΣΑΚΩΝΑ

Τις σοβαρές καθυστερήσεις στην έναρξη του έργου κατασκευής του δρόμου Πατρών – Πύργου και την επιτακτική ανάγκη υλοποίησης του συνόλου του φυσικού και τεχνικού αντικειμένου της Ολυμπίας Οδού από την Πάτρα μέχρι τον Πύργο, το Καλό Νερό και την Τσακώνα, έθεσε ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, κατά τη διάρκεια συνάντησης εργασίας που είχε με τον υπουργό Οικονομίας, Νίκο Χριστοδουλάκη.
 Επίσης, ο κ. Κατσιφάρας έθεσε το ζήτημα αποκατάστασης της ροής πληρωμών για την ομαλή ολοκλήρωση του ΕΣΠΑ 2007-2013 και την παράτασή του, την άμεση εκκίνηση της νέας Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020 και το νέο επενδυτικό νόμο.
 Ο κ. Κατσιφάρας υπογράμμισε τη μείζονα σημασία που έχει για τη Δυτική Ελλάδα η άμεση και επείγουσα εκκίνηση των εργασιών κατασκευής του αυτοκινητόδρομου της Πατρών – Πύργου, τονίζοντας πως αμέσως μετά τις εκλογές θα πρέπει να υπάρξει πανστρατιά από τους εμπλεκόμενους φορείς, ώστε να αρχίσουν άμεσα οι διαδικασίες, που συνεχώς αναβάλλονται
 «Η κατασκευή της Πατρών – Πύργου πρέπει να γίνει. Είναι ζήτημα δικαίου, αξιοπρέπειας και ίσων ευκαιριών για τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας. Δε θα σταματήσουμε να διεκδικούμε την υλοποίηση του συνόλου του φυσικού και τεχνικού αντικειμένου της Ολυμπίας Οδού από την Πάτρα μέχρι τον Πύργο, το Καλό Νερό και την Τσακώνα. Ήταν και παραμένει κορυφαία διεκδίκηση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας» σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Κατσιφάρας.

ΘΑΡΡΟΣ: 13/09/2015 11:26

Δεν υπάρχουν σχόλια: