Τετάρτη, Δεκεμβρίου 11, 2013

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΠΕ ΤΗΣ ENVIROPLAN



ΕΧΕΙ ΕΚΠΛΑΓΕΙ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ENVIROPLAN ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ-ΚΑΡΜΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΡΡΟΗ...


Η αποκάλυψη που κάναμε χθες  έχει κάνει τον γύρο της Πελοποννήσου σήμερα αλλά όχι μόνο. Τα έγγραφα που παρουσιάσαμε έχουν ξαφνιάσει και τον επιστημονικό κόσμο της  χώρας. Σοβαροί τεχνικοί έχουν εκπλαγεί για τον τρόπο που η σοβαρότερη μελετητική εταιρεία της χώρας η enviroplan...
αντιμετώπισε και χειρίστηκε μία τόσο σοβαρή υπόθεση.
Πρόκειται για την εταιρεία που θεωρείτο απόλυτα αξιόπιστη μέχρι σήμερα στην αγορά και έχαιρε εκτίμησης από τους επιστημονικούς κύκλους.
Το επιχείρημα ότι το 2005 μελετούσε για την δημιουργία ΧΥΤΑ και το 2013 για την κατασκευή εργοστασίου είναι αστείο και δεν μπορεί να το ισχυριστεί κανείς σοβαρά.
Διότι πρόκειται περί αστειότητας.
Δηλαδή το Παλιοροβούνι, ήταν κατάλληλο για να θαφτούν σκουπίδια και δεν είναι κατάλληλο για να γίνει εργοστάσιο..!
Είμαστε σίγουροι ότι μία τόσο σοβαρή εταιρεία δεν μπορεί να πει τέτοιες πολιτικάντηκες ανοησίες.
Ο κ. Λώλος οφείλει προστατεύοντας το κύρος μίας τόσο έγκυρης μέχρι τώρα εταιρείας να δώσει απαντήσεις στους κατοίκους της Οιχαλίας οι οποίοι με το δίκιο τους πλέον θεωρούν ότι έχει στηθεί πλεκτάνη εις βάρος της περιοχής τους
Εις βάρος της ζωής και του μέλλοντος του.
Γνωρίζει ο κ.Λώλος ότι οι απαντήσεις αυτές θα κριθούν από τους επιστήμονες που έχουν στο πλευρό τους οι κάτοικοι και οι φορείς της Οιχαλίας.
Δυστυχώς για όλους τους εμπλεκόμενους στον διαγωνισμό των απορριμμάτων τίποτα πλέον δεν είναι απόρρητο και  όλα έρχονται στην επιφάνεια.
Όταν μιλούν τα χαρτιά παύουν οι θεωρίες και οι υπεκφυγές.
Έρχεται η ώρα των ευθυνών,οι οποίες και θα αποδοθούν. 
Οι πολιτικές από τον κόσμο που ακούει,διαβάζει και βλέπει άφωνος τα όσα αποκαλύπτονται, οι ποινικές αν υπάρχουν από τις εισαγγελικές αρχές της χώρας.
Αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος των συμφερόντων που υπάρχουν πίσω από μία επένδυση τόσο μεγάλη.

Γνωρίζουμε και τα άλλα συμφέροντα που κινούνται παράλληλα με τον διαγωνισμό. Είναι πολλά τα λεφτά και πολλοί αυτοί που θέλουν να μετέχουν στο κόλπο.
Εμείς δεν είμαστε ούτε με τους μεν, ούτε και με τους άλλους.
Εμείς πήραμε στα σοβαρά την προτροπή του Πέτρου Τατούλη να παλέψουμε με άδολο πατριωτισμό για τον τόπο μας.Την πήραμε στα σοβαρά και την κρατάμε.
Σήμερα θα φανεί αν και ο ίδιος όταν μας την έλεγε την πίστευε ή ήταν μία βερμπαλιστική κορώνα για να εντυπωσιαστεί ο κόσμος.

ΠΗΓΗ:Dimotiko safari

Δεν υπάρχουν σχόλια: