Παρασκευή, Μαρτίου 26, 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΙΩΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε από τις τελευταίες αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας στις 28 Φεβρουαρίου 2010 στο πλαίσιο των αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης γιά σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των απανταχού Κωνσταντιναίων, αποφάσισε να προχωρήσει στην ανανέωση του καταλόγου των μελών στον εμπλουτισμό του με νέα στοιχεία καθώς και στην εγγραφή νέων μελών. Ο κατάλογος θα ενημερωθεί με τα ορθά στοιχεία (λόγω αλλαγής στις διευθύνσεις και στα τηλέφωνα, έχουν παρατηρηθεί πολλα λανθασμένα) και θα προστεθούν νέα όπως επαγγελματική ιδιότητα, κάτοχοι πτυχίων ΤΕΙ/ΑΕΙ,αριθμός κινητού τηλεφώνου, στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) κ.λ.π. Ο νέος, όσο το δυνατόν πλήρης κατάλογος των απανταχού Κωνσταντιναίων ευελπιστούμε ότι θα αποτελέσει ένα αξιόπιστο εργαλείο γιά ανάπτυξη των επαφών μεταξύ μας (υπενθυμίζουμε ότι ο Σύλλογος έχει ηλεκτρονική σελίδα με διεύθυνση http:// syllogoskwnstantinaiwn@yahoo.gr) πρός όφελος του χωριού μας.

Η ενημέρωση του καταλόγου των μελών ο εμπλουτισμός του με νέα στοιχεία και η εγγραφή νέων μελών θα γίνει μέσω ειδικού ερωτηματολογίου που θα μοιραστεί μαζί με το δελτίο μας. Παράλληλα, το Δ.Σ. αποφάσισε να προωθήσει το ερωτηματολόγιο με απ΄ευθείας επαφή με τα μέλη του Συλλόγου. Πρός τούτο θα προχωρήσουμε στην πρόσληψη ενός νέου/νέας Κωνσταντιναίου/αίας ο οποίος /οία θα αναλάβει επ΄αμοιβή:

1. Την προώθηση του ερωτηματολογίου και την συμπλήρωση του σε συνεργασία με
κάθε μέλος το Συλλόγου.
2. Την είσπραξη της ετήσιας συνδρομής από τα μέλη.

Παρακαλούμε να βοηθήσετε την προσπάθεια αυτή του Συλλόγου μας και ευχαριστούμε θερμά γιά την βέβαιη ανταπόκρισή σας.

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος Ο γεν. γραμματέας
Δ.Καπόπουλος Κ.Κουτσούρας
τηλ.6977570947 τηλ.6976373353

Υποσημείωση:Όσοι ενδιαφέρονται γιά να προσφέρουν τις επ΄αμοιβή υπηρεσίες τους πρός τον Σύλλογο παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο ή τον Γεν. Γραμματέα μέχρι 31 Μαΐου 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια: