Σάββατο, Ιανουαρίου 14, 2017

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΚΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΙΩΝ
<<Ο ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ>>                                                                           

                                                                                                     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η διακίνηση του περιοδικού μας από το επόμενο τεύχος θα γίνεται ηλεκτρονικά. Η τεχνολογία δίνει την δυνατότητα στους συγχωριανούς και στους φίλους του χωριού μας να έχουν άμεση και ανέξοδη ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Συλλόγου μας αλλά και την ανάδειξη των προβλημάτων του χωριού μας καθώς και για τις προσπάθειες επίλυσης των.
Η υλοποίηση της παραπάνω διακίνησης του περιοδικού και γενικότερα η μεταξύ μας επικοινωνία για λόγους καθαρά πρακτικούς θα γίνεται ομαδικά και αυτό επιτυγχάνεται καλύτερα μέσω email. Κατόπιν τούτου σας παρακαλούμε να μας γνωρίσετε το δικό σας email ή κάποιου συγγενικού σας προσώπου ούτως ώστε να μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί σας. Επειδή πιθανόν κάποιος ή κάποιοι να μην διαθέτουν email αλλά να είναι χρήστες άλλου μέσου κοινωνικής δικτύωσης (Facebook  ) θα παρακαλούσαμε για τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί τους μέσω αυτού του μέσου. Η γνωστοποίηση των ζητουμένων στοιχείων επικοινωνίας μπορείτε να μας τα στείλετε:
1.Στο Facebook του Συλλόγου: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΙΩΝ(κάνοντας αρχικά LIKE και στη συνέχεια στέλνοντας μήνυμα ότι επιθυμείτε να λαμβάνεται το περιοδικό μας )
2.Στο email του Συλλόγου μας: syllogoskwnstantinaiwn@yahoo.gr
Περιμένουμε την άμεση ανταπόκρισή σας
                                                                                        ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Δευτέρα, Ιανουαρίου 02, 2017

ΕΥΧΕΣ

Χρόνια πολλά-υγεία-υπομονή -επιμονή και προσπάθεια για ότι για τον καθένα από μας είναι το καλύτερο.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!