Τρίτη, Φεβρουαρίου 14, 2012

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ!

Το Σάββατο το βράδυ της 18ης Φεβρουαρίου 2012 και ωρα 7 μ.μ. στο χώρο του παραδοσιακού καφενείου του χωριού μας και στα πλαίσια των προγραμματισμένων εκδηλώσεων του Συλλόγου, θα πραγματοποιηθεί η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ του Συλλόγου μας.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι, οι φίλοι και τα μέλη του Συλλόγου όπως συμμετάσχουν στην εκδήλωση αυτή.
Το Δ.Σ. αποφάσισε, λόγω του αιφνίδιου θανάτου του Αναστάση Μανιμλανη-18ετούς μοναχογιού του συγχωριανού μας Μανιμάνη-είς ένδειξη πένθους, να μην πραγματοποιήσει για φέτος την εκδήλωση του ΠΑΣΤΟΥ-ΤΣΙΓΓΑΡΙΔΑΣ & ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΥ.

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΣΤΙΣ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 10 π.μ. ΣΤΟ ΝΕΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗ ΣΟΦΟΚΛΕΙΟΥΣ 5 ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ BEST CHOICE, ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΤΗΣΙΑ Γ.Σ. ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΕΜΑΤΑ:

  1. ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΙΕΤΙΑΣ 2010-2012
  2. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
  3. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ
  4. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ-ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ-ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ
  5. ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ Δ.Σ.
  6. ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ
ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΙΚΑΣΙΑ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ, ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΩΝ ΤΟΥ.