Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 29, 2008

ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΕΧΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΩΡΑ!!

Μετά απο μεγάλη περίοδο που το τηλέφωνο στο καφενείο δεν λειτουργούσε, η ζημιά αποκαταστάθηκε, μια συσκευή συνδέθηκε και τωρα η τηλεφωνική γραμμή λειτουργεί κανονικά. Το νούμερο του καφενείου ειναι 27240-61105. Εδώ να σημειωθεί οτι το τηλέφωνο είναι για εισερχόμενες κλήσεις και στην υπηρεσία και με την ευθύνη του τοπικού Συμβούλιου και του Συλλόγου για τις εξερχόμενες κλήσεις και η δαπάνη, καθώς και τα πάγια καλύπτονται απο τον δήμο Ανδανίας. Μέσα στο επόμενο τρίμηνο πιστεύουμε οτι θα τοποθετήσουμε και Φαξ το οποίο θα λειτουργήσει με τον ίδιο αριθμό.

ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ...

"Οπως παλιά!!" αναφωνούσαν με νοσταλγία κάποιοι παλιοί βλέποντας τον κόσμο να μαζεύεται στο παραδοσιακό μας καφενείο. Κάθε βράδυ και γιορτή, με πλήθος κόσμου να συρρέει απο διάφορα χωριά της περιφέρειας, ακόμα και απο την Καλαμάτα που έφευγαν ευχαριστημένοι με την υπόσχεση να ξανάρθουν.
Ήταν μια ανάσα ανανέωσης που δώθηκε στο χωριό μας από την λειτουργία του καφενείου, με πολλούς ξένους να θαυμάζουν την περιοχή μας και να μας συνγχέρουν για την προσπάθεια μας, πράγμα το οποίο μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα μας με πιο πολύ σθένος.
Πράγματι αισθάνεται κανείς πολύ όμορφα τώρα που λειτουργεί το καφενείο και μας παρέχει τις υπηρεσίες του. Και είναι πολλές αυτές (συνεστιάσεις σε γνωστούς και φίλους σε χαρές και λύπες μας). Ας το στηρίξουμε όλοι μας!

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 26, 2008

ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ!

1. Την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12 π.μ. σε αίθουσα του ημιορόφου του ξενοδοχείου "Στράτος Βασιλικός" που βρίσκεται στην οδό Μιχαλακοπούλου 114 στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση απονομής τιμητικών διακρίσεων στη μνήμη πεσόντων Κωνσταντιναίων κατα τις περιόδους 1897-1941. 2. Το Σάββατο 1/11/08 και στα πλαίσια των ετήσιων προγραμματισμένων εκδηλώσεων, ο Σύλλογος μας διοργανώνει τη γιορτή του Ψιλοφάσουλου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του παραδοσιακού καφενείου του χωριού μας και γίνεται με σκοπό την αναβίωση ηθών και εθίμων της περιοχής μας.

ΓΙΟΡΤΗ ΒΑΚΑΛΑΟΥ

Πραγματοποιήθηκε στο χωριό μας, στον χώρο του παραδοσιακού καφενείου, την Τετάρτη 6 Αυγούστου 2008, για δεύτερη χρονιά, η γιορτή του παραδοσιακού βακαλάου. Παραβρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους οι: -Ο Αντινομάρχης Μεσσηνίας Ευστάθιος Αναστασόπουλος -Ο Αντινομάρχης Μεσσηνίας Σωτήρης Παναγιωτόπουλος -Ο Αντινομάρχης Μεσσηνίας και Πρόεδρος της "Αναπτυξιακής Μεσσηνίας" Α.Ε. Χρήστος Ριζάς -Ο Δήμαρχος του Δήμου Ανδανίας Γιώργιος Διαγούπης -Ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Ανδανίας Γιώργιος Γραμμένος -Ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ανδανίας Παύλος Μητρόπουλος -Ο Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου Αετοφωλιάς Μεσσηνίας Παρασκευάς Δημητρακόπουλος Την εκδήλωση κάλυψε τηλεοπτικά το τοπικό κανάλι BEST και στιγμιότυπα απο την εκδήλωση προβλήθηκαν στα δελτία ειδήσεων του καναλιού. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν 170 περίπου άτομα, τα οποία περάσαν όμορφες στιγμές. Το Τοπικό Συμβούλιο του χωριού κα ο Σύλλογος ευχαριστούν όλους όσους παρεβρέθηκαν στην γιορτή και συντέλεσαν στην επιτυχία της.

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 18, 2008

ΝΕΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΙΟΥΝΙΟΣ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ!

Μετά απο περίοδο πάυσης λόγω καλοκαιρινων διακοπών επανερχόμαστε με το δελτίο τύπου με γεγονότα και έγγραφες ενέργειες του συλλόγου μας που έγιναν στην περίοδο αποΙούνιο μέχρι και Σεπτέμβριο. Αυτά θα τα βρείτε στην δεξιά μεριά στην στήλη ¨΄Εγγραφες και άγγραφες ενέργειες μας¨.